summer season got me readin’

Endelig kom disse to bøkene i posten for noen dager siden. Det er mest sannsynlig disse to jeg skal skrive om i masteroppgaven min. Jeg har ikke lest de, men etter mange timer og dager med research var det disse to som spesielt appellerer til temaet mitt.
last ned
“Hei bøker, velkommen til mitt hjem, jeg kommer til å lese dere i stykker iløpet av neste studieår, og jeg kommer til å bli rimelig lei dere til slutt.” De skal være ferdig lest til midten av august, så jeg burde jo slenge meg over de med en eneste gang. Burde.
last ned (1)
By the way, this lipstick. Vanligvis bruker jeg ikke leppestift. Nå derimot, er det plutselig alltid en leppestift i vesken min. Denne er litt sånn oransje-nude aktig, helt perfekt til sommerens gyllenbrune hud og fregner i ansiktet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s