the miserable single life?

Å være i et parforhold er mildt sagt et av idealene i vårt samfunn. Jeg vil påsta at det er et spesielt stort ideal i kristne miljøer (noe som jeg synes er dumt). Det er egentlig ikke før det siste året at jeg har hatt second thoughts about myself når det kommer til om jeg vil finne min framtidige ektemann. Av en eller annen grunn har jeg satt spørsmål ved om jeg fortjener en god mann. Jeg har tenkt følgende tanker om meg selv: 1. Jeg er “undesirable”, 2. Jeg er ikke fin nok, 3. Det finnes ingen der ute for meg. Med andre ord, dustete tanker som drar selvbildet mitt ned. Men for bare noen uker siden snudde denne tankegangen seg. Jeg begynte å TRO på at 1. Jeg ER god nok, 2. Jeg er ikke en jente som er på en lang liste over mulige kandidater, 3. Jeg er desirable, 4. Someone should appreciate my beauty, både min indre og ytre beauty, 5. Jeg fortjener en god mann! Hvordan snudde det seg? En kveld jeg var ganske nedfor på grunn av noen kjærlighetsnyheter jeg oppdaget på sosiale medier, så snakket Gud til meg og sa “Du er desirable, du er min verdifulle øyesten, du skulle bare visst, jeg vil bare gi deg det aller beste, stol på timingen min.” Tusen takk, Gud! Det var ikke bare noe jeg håpet at Gud ville fortelle meg og dermed innbilte meg, men det var virkelig det Han sa til meg, det kom sånn suddenly og totalt overbevisende. Jeg priser Gud for at Han gir meg sannheter i svake øyeblikk. Jeg vet hvem jeg er i Kristus, og jeg vil ikke være noen andre enn meg selv. Og det å være singel er faktisk veldig flott! Jeg kan være kjempe-egoistisk med tiden min, haha. It has its perks!

2 Comments

  1. Så bra Silje <3 For det er akkurat det du er, desirable, verdifull og du fortjener det absolutt beste livet har å tilby av en mann. Hadde jeg vært mann hadde jeg gitt deg hele verden. Klisje, men sant. Hihi <3

    Like

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s