trøtt i trynet

last ned (2)
Jeg er SÅ trøtt nå. This week er full jobbuke, og når jeg ikke jobber så går det kun i flytting og vasking. Denne uken har jeg pakket ned resten av tingene mine fra den forrige leiligheten, flyttet alt til den nye leiligheten, vasket ut det gamle rommet, pakket ut tingene på det nye rommet, og på søndag skal vi ha utvask av fellesarealet! Where is my social life? I morgen er det lørdag og DA skal jeg, etter jobb, ta meg litt fri med god samvittighet og gode venner.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s