What treasure waits within Your scars

I dag hadde vi utvask av den gamle leiligheten. Jeg kjøpte sjokolade for anledningen, og selvfølgelig mekket jeg sammen en kul spilleliste på spotify. Alt for å gjøre det til noe kjekt! Vi brukte vel fem timer. Etter en god dusj og en god middag ligger jeg nå i sengen og er dønn sliten. Men kvalitetstid med min Gud er veldig fint og veldig nødvendig for at min sjel skal være glad. 
last ned (6)last ned (7)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s