Barcelona is waiting

last ned (8)
Vet dere hva! Neste sommer skal jeg på EF språkkurs til BARCELONA. Jeg har valgt et fire ukers sommerkurs. Det blir en “mastergave” til meg selv når jeg er ferdig med masteroppgaven til våren. Så der skal jeg altså lære spansk. Har allerede hatt spansk to år på VGS, så jeg kan noe av det grunnleggende. Hvem vet, kanskje jeg får mersmak på spansk og bestemmer meg for å studere et årsstudium på UiB etterhvert? Uansett, jeg gleder meg vanvittig mye til å være FIRE uker i et annet land (med sol og VARME), mer enn bare en liten ferie, og virkelig få kunne oppleve byen og kulturen der! Jeg elsker tanken av å reise “alene” (uten noen jeg kjenner fra før) og kan bli kjent med masse folk fra ulike land og oppleve noe helt annet! Jeg er stor fan av variasjon og utfordringer, og derfor appellerer nettopp turer som dette til meg. Nå må jeg bare være flink med økonomien, for det koster jo såklart litt penger. I mellomtiden kan jeg drømme meg vekk til byen i bilder.

4 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s