Grønt er skjønt

last ned (24)
Grønt skjerf, grønne øyne, passer fint! Grønt er skjønt! Gleder meg til det blir kaldere i luften og jeg kan pakke meg inn i gode skjerf og deilig strikk.

På søndag var jeg faktisk i bryllup, til fantastiske Benedicte på studiet. På en søndag, det er jo ganske uvanlig! Frieriet hendte bare for et par måneder siden (de har vært sammen i flere år), så bryllupet har ikke vært planlagt mer enn bare noen uker. Med andre ord, litt spontant! De har opplevd tyngre perioder med sykdom, men denne dagen var en dag av feiring, og ikke av sorg. Så utrolig nydelig at de bestemte seg for å gifte seg i slike omstendigheter. En dag uten et veldig tett program, ikke fokus på detaljer, men på en rein kjærlighet mellom to personer som har valgt hverandre tross alle utfordringer. Det sier vel seg selv at det var en vakker dag. Festen var på Lysverket (et veldig fint utested på Festplassen i Bergen) og det var masse venner og familie til stede. De siste timene av kvelden ble brukt til dansing med kule studiefolk!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s