Jeg vil bestemme selv.

Jeg vet ikke, jeg. Av en eller annen grunn har jeg vært litt sinna i det siste. Ikke sinna, men littegranne, på en rar (og ufarlig) måte. Jeg er rett og slett ganske ferdig av å være låst til forventninger. Hvorfor jeg oppføre meg på en bestemt måte? Hvis nye impulser får meg til å tenke litt annerledes, så versågod, hvorfor ikke? Jeg må få lov til å kunne tenke litt nytt eller litt annerledes uten at folk skal ha en mening om det. Det er så mange som skal mene så mye om alt. Jeg liker ikke tanken av å være låst, eller puttet i en boks. Livet er vel for kort for den slags? Hvorfor ikke gjøre noe uforventet eller overraskende? Det er sunt å ikke leve på en ensformig måte, tror jeg. Det er bare tull å føle at man er begrenset, for det er man ikke!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s