emotional wreck + soul searching

Jeg er et skikkelig emotional wreck for tiden. Jeg tenker så ekstremt mye, og gjør så mye soul-searching, at jeg nesten blir sliten av det! Men det er så viktig. Det er så viktig å ikke bare flyte rundt og følge strømmen uten å tenke, uten å reflektere, uten å stille kritiske spørsmål. I dag har jeg vært på kafe med nydelige Miriam, og vi har pratet dønn ærlig om menighet og sosiale settinger, og det er så godt når noen tenker det samme som deg, det er så deilig å føle seg forstått.

Jeg går rundt og gråter av ingenting, og lurer på hva som skjer med meg. Men det er så mange ting jeg ikke har funnet ut av ennå. Jeg vet bare at jeg trenger å gjøre noen endringer. Både min lege og min behandler (nålebehandlingen for myalgi) sier til meg: “Silje, du må lære deg å gi litt F !!!” Jeg er nemlig verdensmester i å IKKE gi F.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s