You know nothing, Jon Snow.

Ja… I sommer bet jeg på Game of Thrones hysteriet, og startet på sesong 1 (velkommen etter!) etter overbevisning fra Runar. Selv om serien er i overkant drøy og brutal for min smak, så er det vanvittig spennende og bra laget, så jeg har altså blitt hekta! Da jeg fortalte til Emilie at jeg hadde begynt å se på det smilte hun og sa “Du liker Jon Snow, du!” ikke som et spørsmål, men som en statement. Hun bare gikk ut fra at jeg liker han. Og hun har jo rett, haha! I mean, just look at this guy.
jon snow

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s