dazing in a dream

DSC04611
Jeg har det best i rolige omgivelser. Rolige formiddager er for meg gull verdt! De to siste dagene har vært fullpakket fra morgen til kveld, og i går kveld merket jeg det spesielt på hodepine og utmattende trøtthet på kvelden. I dag sov jeg til klokken ni, men er fremdeles veldig trøtt. Kunne sikkert sovet vekk hele dagen om jeg ville det. Det er iallefall deilig å starte dagen rolig hjemme. Så i dag er det hjemmestudie (og en tur ute i fineværet) på planen, før det blir jentekveld med Maye, Emilie og Ragnhild senere.

På høsten er det jo alltid mye som skjer, mange events, oppstart på ulike ting, og man skal treffe alle mulige folk. Det frister litt å ta noen dager for å isolere meg fra omverdenen og inn i masteroppgave-verden. Være litt intens maniac-student i akkurat de dagene!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s