Depression Cherry

Noe av det som gir meg aller mest glede om dagen er Beach House sitt nye album, Depression Cherry. Ååååh SÅ vanvittig etterlengtet dette albumet er!! Har ventet i tre år! Musikken til Beach House skaper en helt spesiell og nostalgisk stemning som gir meg deilige assosiasjoner. Det er litt sær musikk på en måte, men med en gang man hører det vakre, så er det bare uendelig vakkert. Mine favorittlåter fra det nye albumet er Levitation, PPPBeyond Love og 10:37. Alle de andre sangene er også råbra. Sjekk ut albumet HER.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s