Bodytalk

Bodytalk ja. Haha! For noen dager siden da jeg skulle dusje på SATS var det nesten som om jeg fikk en åpenbaring. Åpenbaringen var følgende: kroppen min er mest sannsynlig i sin beste form nå, in my twenties. Kroppen min kommer ikke til å bli fastere og finere i formen enn den er nå! (haha) Så hvorfor kaste bort tiden i MIN BESTE ALDER med å være misfornøyd? Nei, jeg må være GLAD i kroppen min, for den vil nok desverre ikke se bedre ut senere. Hver gang jeg ser på bilder av meg selv fra flere år tilbake synes jeg alltid at jeg så bedre ut da. Så om tre-fire år vil jeg sikkert se tilbake til bilder fra tiden min nå og tenke det samme. Jeg har egentlig ingen grunn til å ikke være fornøyd, herlighet, jeg burde komme til fornuften snart. Hvis jeg tenker at jeg ikke er fin så er det det samme som å tenke at Guds skaperverk ikke er fint, og det er det jo! Vi er alle skapt i Guds bilde, og vi er alle fine. Vet dere hva dere burde gjøre? Skriv en liten liste over de tingene du er fornøyd med ved kroppen din. Man finner alltid noe. Så istedet for å fokusere på det du ikke liker, les listen høyt og stolt for deg selv, og fokuser på de fine tingene! SÅ mye bedre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s