Color Me Rad

colormerad
For to lørdager siden deltok jeg og Charlottene på Color Me Rad, et 5km løp hvor man blir kastet maling på mens man løper. Sykt random og gøy konsept!
IMG_0115
TEAM SMASHING! Vi måtte finne et lagnavn (dette gjorde vi for lenge siden da vi bestemte oss for å melde oss på), og vi har kalt oss Team Smashing ever since. haha. Jentene mine. Som alltid heier på meg, ikke bare når jeg løper (lol) men også i alle andre ting som skjer i livet mitt. Når jeg trenger en boost går jeg alltid til de, de holder ikke tilbake på gode og oppmuntrende ord. Vi heier på hverandre♥

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s