ODESZA

I forrige uke postet jeg “ukens sang” av elektronika/indiepop bandet ODESZA. Men da hadde jeg ikke hørt på albumet In Return. Albumet er så inspirerende at jeg mååå tipse om det! Helt vilt kul og fengende musikk som man både kan danse til og chille til. Favorittene mine: Say My Name, Sun Models, Bloom, All We Need, og min favoritt akkurat nå om dagen, It’s Only, som er så vakker og treffer meg midt i sjelen. Love love love. Resten av albumet er også dritbra.
ODESZA_InReturn_CoverArt1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s