Diamanter og Kirsebær

DSC04980DSC05000
Det skjer alltid så mye spennende på høstsemesteret! Konserter, bruktmarkeder, filmfestival, kunstutstillinger, seminarer og foredrag, osv. Bergen er jo en kulturby, og jeg skulle så gjerne gått på alt som fantes, men jeg får kun med meg en veldig liten brøkdel. Studentøkonomien må jo også tas i betraktning.. Da gjelder det å plukke med omhu. I morgen skal jeg se teaterstykket “Sånne som oss” med en kompis, og i neste uke skal en gjeng fra studiet høre/se “slam poetry” live på et utested.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s