“Autumn, the year’s last, loveliest smile”

Det sa William Cullen Bryant. Jeg er virkelig svak for høsten. De høstdagene med klar himmel, litt svak sol og skarp luft, og man går langs veien som er prydet av blader og trær i vakre farger – ja de høstdagene er det lite som kan måle seg med. Det er tid for varme gensere, skjørt og strømpebukse, kåper, skjerf, skinnhansker og skoletter. Det er tid for jordfarger av grønt, burgunder rødt, brunt, beige, senneps-gult, sort og grått. Det er tid for peis, pledd, romaner, kakao, og mørke kvelder. Det er tid for nye bekjentskap, dyrking av gamle bekjentskap, og kanskje litt flørting med en kjekkas på en fest, også. Høsten har sin egen stemning, en stemning av kreativitet, refleksjoner og nye ideer.

 weheartit.

2 Comments

  1. Åh, savner høst allerede bare av å lese dette innlegget. Å titte ut av vinduet med en stor og varm tekopp i hånden, og ha rolig mørkere musikk i bakgrunnen typ Emilie Nicholas. Mø, jeg får ta høsten i januar i år.

    Like

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s