mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, eg løper igjen.

last ned (37)
Fine høstdager!

Det nærmer seg min presentasjon (foran alle medstudenter og veiledere) av et kapittel i masteroppgaven, så det må jobbes for fullt de neste to ukene. Kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg til å gjøre mye annet i tillegg. Haha, det slår bare ikke feil. Jeg styrer alltid på. Av festligheter i oktober er det blant annet to innflytningsfester og en halloweenfest. Ellers har jeg det fint, foruten om dårlig søvn og mye tankekjør. hehe, skal ikke være lett!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s