Ukens sang: Uke #44

Matt Corby har lansert ny sang. Den er rolig, deilig og vakker. Teksten er så fin. Jeg har hørt på denne sangen hver morgen i over en uke nå. Han er jo helt vilt talentfull, men han har ikke utgitt et komplett album ennå utenom EPer. Så jeg gleder meg helt sinnsykt til albumet hans er ferdig! Matt Corby er noe av det fineste jeg har sett (i mean, just look at that man!) i tillegg til kanskje den fineste stemmen jeg har hørt. Spotify: Monday – Matt Corby.
week44

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s