i was never lost, i only chose to never go home.

last ned (42)
Det har vært intenst med masteren den siste uken! På torsdag presenterte jeg nemlig et utdrag fra et kapittel. Eller, det var ikke så mye presentasjon, men jeg satt “in the hotseat” og fikk respons fra medstudenter og veiledere. Det var skummelt men veldig nyttig! Oppgaven begynner endelig å ta form, og fremover skal jeg jobbe med en ny spennende teori, og første kapittel må være skrevet ferdig før jul (hjeeelp!) Men det er spennende og gøy! Jeg synes oppgaven min har et veldig kult tema, så jeg er veldig engasjert.

I dag skal jeg på Halloween-fest, det blir gøy!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s