Oh Wonder

Jeg har et album anbefaling til dere. En fantastisk duo som jeg nettopp har oppdaget. Musikken minner litt om en blanding av London Grammar og Broods, med deilige elektronika-inspirerte beats, blandet med et lite dryss behagelig RnB/jazz-pop. Stemningsfull musikk, nedtonet men samtidig så rikt. De får meg til å føle så mye på en gang, spesielt ting som er sårbart og samtidig så fint. Hør albumet på Spotify her: Oh Wonder – Oh Wonder. Alle sangene er veldig veldig bra, mine favoritter er Drive, Technicolour BeatLimewireAll We Do, Shark, og White Blood. Og tekstene, elsker elsker.
b4d9be3476d60ff7bceb0fba8a4f816e.1000x666x1
Her er fjesene på den herlige duoen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s