Ekte skjønnhet

Skjønnhet. Hva er skjønnhet?

Jeg er en jente som er opptatt av hvordan jeg ser ut og hvordan jeg ter meg. Når jeg føler meg fin på utsiden så blir jeg i bedre humør, og det er ingenting galt i det. Men det er ikke ekte skjønnhet.

Ekte skjønnhet er et åpent sinn, et sinn som ser og lytter, et sinn som ikke dømmer. Ekte skjønnhet er å se forbi sin egen verden og se inn i andres verden. Det er å tørre å la sine hender bli skitten, tørre å tjene, tørre å la seg forvandle av å være i kontakt med en annen virkelighet enn sitt eget trivielle hverdagsliv. Ekte skjønnhet er tålmodighet og overbærenhet. Det er villighet til å tilgi. Ekte skjønnhet er et ydmykt og åpent hjerte, når vi faller ned på kne, når vi slipper alt det vi har laget selv og tar imot det som Jesus har gitt oss i all sin kjærlighet. Ekte skjønnhet handler om indre skjønnhet, og det har Gud vist meg – en jente som var opptatt av alt det ytre. Og selv om jeg fremdeles er det, så ser jeg hvor mye viktigere det er å modnes i indre skjønnhet.

 

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s