666 – ALT GIR MENING

Siste album i triologien til Lars Vaular er ute, og det er driiiitfett. Tror dette må være min favoritt av “minialbumene” i triologien. Det innfrir til tusen!  Blir i ordentlig festhumør av alle sangene. Føler meg som verdens kuleste når jeg hører på albumet, hahaha. Når jeg hører på det alene hjemme så både danser og synger jeg. Ballerina er min favoritt, mens Deja vu og Det røyner på deler en god andreplass. Men jeg eeelsker alle låtene. Hør!

13cca9ea164c_144706965617_coverstor2

One Comment

  1. This guy’s stuff is dope… Agree that this trilogy is very cool. Way better than your Troll Hunter movie. Much respect out of Boston.

    Like

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s