Som en (ekte?) HF student

DSC05123
Fjallreven sekk og ullgensere blir sett på som det mest normale i verden på Humanistisk Fakultet. Jeg bor i denne ullgenseren fra Ullvang.
DSC05129
Nå skal det sies at kaaanskje siden både Ullvang og Fjallreven har blitt solide (og trendy!) merkevarer, så er kanskje den aller mest ekte HF studenten ikke opptatt av merkene, og kommer gjerne vandrende med en anonym ryggsekk og hjemmestrikket genser. Det som jeg liker med HF er at du kan ha på deg hva-som-frikkins’-helst og ingen bryr seg. Folk har på seg de rareste komboene av et antrekk, og gjerne i fullt regntøy når det regner, til og med med sydvest – ingen skam! Jeg elsker at jeg er på et så chill fakultet, og at det er ingen press på noen måte. Man hører jo om historier fra andre fakulteter og universiteter hvor det er fy-fy med ryggsekk for eksempel. Jeg er glad jeg slipper det! Tommel opp for strikkegenseren og ryggsekkene!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s