FjordeeenBabyyyy

På lørdag var jeg og min søster på Fjorden Baby! konsert, det var jo bursdagsgave fra henne. Fyyy så gøy det var!! Først ladet vi opp i Marita sin leilighet med vin og masse synging. Vi droppet oppvarmingsbandene og kom akkurat presis til Fjorden begynte med første låt. Musikken er jo litt sånn “fin-stygg” på en måte, og er ikke noe for alle og enhver, men det er veldig fengende og fet musikk hvis man først liker det! For ikke snakke om tekstene – det er jo de som gjør låtene, det er så sykt randomme tekster. haha. Det eneste som var skuff under konserten var at de ikke spilte favoritten. “Når kommer Safari?!?!” stod vi og lurte på, men vi storkoste oss med de andre låtene da!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s