Hello december

large18
weheartit.

Forrige søndag innviet vi adventstiden hjemme hos Maye, med julebakst av pepperkaker, kakemenn og pepperkakehus – det var jo fryktelig koselig! Men, været ute er bare helt totalt grått og regn og forferdelig. Jeg savner virkelig en hvit jul, sånn som jeg fikk da jeg var liten. Men jeg skal ikke være sånn teit som alltid klager på været. Denne måneden blir det julekonserter, fester, julebord, mye jobbing i butikken, og alt som hører med desember. Jeg kommer nok ikke til å gjøre så ekstremt mye ut av julen, men jeg er veldig glad i denne høytiden. Også er det viktig å huske på at ikke alle elsker julen, det er ikke bare goodfeeling for alle. Men da er det fint å nyte de små gledene også – som å sitte i godstolen med en god bok, noe varmt i koppen og hjemmelaget julebakst – det kan man gjøre enten om man føler seg ensom eller ei. Jeg gleder meg aller mest til å ta det med ro hjemme på Askøy, spise pinnekjøtt og nyte noen rolige og kalde (ute) varme (inne) dager.

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s