I’ve got plans to get to you, you know, don’t you know.

DSC05187
I går var jeg på GLAMFEST, og forrige helg på FESTFEST, og i morgen er det tapas-julebord med lesesalgjengen. Forrige helg da vi var ute havnet jeg i en dyp samtale med en hipster-fyr som studerer på NHH, vi pratet om meningen med livet og at vi rike nordmenn er så opptatt av status og velstand. Jeg ble så engasjert at jeg viste han diktet mitt “rik.men.fattig.” Kanskje jeg ender opp på samme måte i morgen kveld og viser folk diktene mine, på utesteder, haha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s