them boys

Jeg blir helt håpløs når jeg er betatt av noen. Ofte blir jeg tiltrukket av menn som har et eller annet ved seg, noe interessant. Jeg prøver alltid å play it cool, mens egentlig oppsluker det meg totalt. Jeg blir helt gal av å holde tilbake, og jeg blir helt gal av å gå rundt og være så sårbar. Man gir jo en annen person makt til å såre deg, til å avvise deg, på hvilket som helst tidspunkt. Det er jo faktisk helt fryktelig! De siste gangene nå så har jeg ikke hatt hell i kjærleiken. Jeg går og depper over det en periode, også skriver jeg dikt om det etterpå. Jeg er lei av menn som bare vil gi meg halve pakken når jeg fortjener hele pakken!

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s