Ukens sang: Uke #51

Trygve Skaug har nylig utgitt en juleplate, Seine Natt Desember, som smelter mitt hjerte. Akustisk, rolig og stemningsfullt. Jeg husker første gangen jeg hørte Trygve Skaug live, det var på UL festivalen i Stavanger for fire-fem år siden. Med en simpel gitar, nydelig stemme og norske tekster tok det kort tid før jeg ble helt bergtatt. Han skriver nydelig norsk poesi. Men denne juleplaten består altså av julesanger, både tradisjonelle og mindre tradisjonelle, og noen egenkomponerte. Ukens sang er en av de fineste på platen. Hør på Spotify her: Kimer, I klokker – Trygve Skaug. Vil også kaste lys på den helt utrolig fine versjonen av Deilig er jorden. Jeg anbefaler varmt hele platen, den er nydelig fra start til slutt, og vil gi deg julestemning som tar tempoet ned noen hakk.

large1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s