Delt, men på riktig vei.

Denne høsten har formet meg, i dypet av hjertet.

Flere interesseområder har endret seg. Jeg er ikke nødvendigvis opptatt av de samme tingene som jeg var for noen år siden, eller faktisk ett år tilbake. Jeg trekkes mer og mer mot det som er genuint, usminket og ærlig. Selv om det ikke nødvendigvis har en pen fasade, så trekkes jeg mot det, fordi det er ekte. Jeg gidder ikke alt det andre lengre. Det gjelder mennesker også. Jeg virkelig elsker å være rundt folk som er genuine, som ikke pynter på virkeligheten, som er ærlige.

Jeg vil ikke bare ha det komfortable “boblelivet” hvor alt skal være planlagt, komfortabelt, gøy, hyggelig og perfekt. Gi meg noe annet! Gi meg det som er ukomfortabelt og skummelt, hvis det betyr at jeg får være i kontakt med det som virkelig er ekte. Gi meg hjertesorg, heller det, enn å bo i et skall.

Stort sett er jeg en veldig glad jente som ler veldig ofte og mye, men jeg kjenner også så veldig på det dype og melankolske (og det har jeg egentlig alltid gjort) men det har kommet opp til overflaten mer i det siste. Noen av mine venner ler av meg hvis jeg sier at jeg har en mørk sjel, fordi de har dannet et annet bilde av meg. De forstår ikke at jeg synes det er bra å uttrykke det som er litt mørkt, nettopp fordi det er en viktig del av livet det også.

Faktisk så har jeg alltid følt meg veldig delt i personlighet. Jeg kjenner meg igjen i så mye samtidig, at jeg klarer liksom ikke helt å definere hva som virkelig er meg. Min søster sier at det ofte er i midten av tjue-årene at man virkelig formes til den personen man blir videre i livet. Det tror jeg også. Nå i det siste ser jeg litt mer av hva jeg ønsker at skal prege meg. Den beste måten å se det på er å kjenne etter hva som virkelig inspirerer og hva som får hjertet til å dunke ekstra mye.

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s