Han som alltid ser, Han som alltid tar vare på meg.

Jeg har opplevd mye sterkt med Gud de siste dagene. Livet med Han er så uforutsigbart, spennende og rikt.

På søndag var jeg tilbake i kirken etter lang tid uten, og var naturligvis litt nervøs og redd for hvordan alt skulle bli. Flere dager i forkant så jeg for meg to spesifikke personer, en venninne og hovedpastoren i menigheten, som var de som kom til å gi meg en klem og ønske meg velkommen tilbake, men visste ikke helt hvorfor jeg så for meg akkurat de to. Hver søndag er salen helt full på gudstjenesten, så sjansen for at jeg skulle få se disse to var egentlig ikke sånn kjempestor. Men hvem er de første som møter meg når jeg kommer inn i salen, med en god varm klem og et gledelig “Silje!” Først var det hun venninnen min, og rett etterpå hovedpastoren i menigheten. Han er jo en travel mann som veldig mange skal ha tak i, men likevel gikk han rett bort til meg, sa han hadde tenkt på meg og at de hadde savnet meg. Det er altfor random til at det er en tilfeldighet, når jeg sa til Gud “jeg er nervøs” så svarte Han med å si “Silje, disse personene vil ønske deg velkommen tilbake” og jammen gjorde de det! Gud er så kul, Han svarer så konkret på bønner!

På mandag var det bønnemøte i menigheten hvor vi skulle be kollektivt for flere ulike tema. Jeg var så heldig å bli bedt for personlig også, og de som ba for meg ble minnet på ulike ting og fikk ord fra Gud til meg. Jeg blir så utrolig oppbygget i troen når Gud bekrefter eller overrasker meg på den måten, det er å se Gud virke i sin kraft, for de personene som ba visste ingenting på forhånd, det kan ikke forklares på noe annet vis.

En annen person som går i menigheten, som jeg ikke har hengt mye med før, sa da jeg traff henne randomly på bussen sist uke at hun hadde tenkt på meg og hadde blitt minnet på meg. Nå skal vi ta en kaffe! Jeg tror Gud prøver å si noe til meg, at Han ser meg, og mer enn det. Jeg blir litt satt ut, det varmer mitt hjerte.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s