Endring

Noen perioder, mer tydelig enn andre perioder, gir vekst og endring. Jeg tror jeg har vært i en sånn periode nå. Det har vært så mye tankekjør og soulsearching. Revurderinger. Et steg utenfor et kjent rammeverk. Enormt mange spørsmål. Møte med døden, av to venninner. Følelser for en sjelden fyr som ikke kan bli noe mer. Tvil i troen, ikke på Jesus, men på rammeverket og på meg selv. Gud har vist meg så mye av sin nød for mennesker. Alle disse tingene går så veldig på dypet, at en endring i meg har vært uungåelig. Jeg kjenner meg ikke lengre igjen i alt som jeg engang var. Men kanskje det ikke er meningen, heller. Vi er jo ikke ment til å stå stille.

Jeg har ikke lyst til å bare leve et monotont hverdagsliv fullt av rutiner, hvor det viktigste er å fullføre en utdannelse og få seg jobb og få seg kjæreste og få seg hus og få seg bil og få seg barn. Før var det egentlig drømmen min, men ikke nå lengre. Nå vet jeg ikke helt hva jeg drømmer om.

Jeg har vært i perioder av vanskeligheter før, men da var jeg veldig opptatt av å få det bra igjen, å gjøre mest mulig som skulle fylle hverdagen min med glede. Det var annerledes den gangen. Nå er det ikke meg personlig jeg føler at vanskeligheten sitter i, men mer på alt som er rundt, og min opplevelse av det. Selv om en del går på meg personlig også, så er det likevel en liten forskjell.

Mamma tror at jeg har blitt voksen og realistisk. Men jeg tror det kan være andre ting. Jeg vet ikke, jeg vet bare at jeg ikke er helt sånn som jeg engang var, selv om jeg er meg. Forvirrende greier, det der.

 

 

 

2 Comments

 1. Jeg har lest bloggen din fast siden 2009, og tror tiden endelig har kommet for å legge igjen en kommentar. Til tross for at jeg ikke er kristen, og at jeg tror jeg ser livet veldig annerledes enn deg på mange områder, så har jeg svært stor glede av å følge oppdateringene dine og lese hva du tenker.

  Tusen takk for at du har en så åpen blogg!

  Like

  Reply

  1. Hei! Takk for at du skriver denne kommentaren, og ikke minst tusen takk for at du har fulgt bloggen min i alle de år uten å bli lei ! :-) det setter jeg sykt stor pris på. ! Glad for at den kan være til glede for noen.

   Like

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s