Hvor er den av-på knappen?

DSC05348
Selv om man ofte ønsker å starte helt på nytt i det nye året, så er det ikke så lett. Det finnes ingen av-på knapp på meg som jeg kan trykke på for å slå av følelser og slå av savn. Jeg bruker alltid tid. Er det noe jeg er dårlig til når det gjelder relasjoner, så er det å gi slipp på folk. Selv om jeg vet at jeg må, så vil ikke alltid resten av meg henge med på den tanken. Jeg hater sånne ting. Jeg hater å måtte komme over noen. Men jeg skal gjøre det, og jeg skal prøve å fokusere på annet, og bevare mitt hjerte midt i det hele.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s