Ukens sang: Uke #4

I forrige uke var vi en gjeng på konsert på Kvarteret og hørte blant annet Verdensrommet. Jeg koste meg sååå mye på konserten! Masse kjentfolk var der også. Jeg har hørt mye på Verdensrommet i det siste, og hele albumet er bare helt vanvittig kult. De kjører sin helt egen stil, med en god miks av sjangre og med et unikt preg. De får liksom til noe sjeldent og eget. Dette er musikk og låter som man setter bedre og bedre pris på for hver gang man hører dem.

Ukens sang er: 11 – Verdensrommet.
VERDENSROMMETcover1
Mine andre favoritter er Skien, Meg de alle så på, og 7.september. Jeg elsker også introen og interludes’ene.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s