Ukens sang: Uke #5

Denne uken har jeg blitt bergtatt av Bendik sin låt Siste gang. Den når helt inn til hjertet mitt. Den er vakker og samtidig dramatisk. Den beskriver noe helt essensielt med det å savne noen som det ikke funket med. Hør låten på Spotify: Siste gang – Bendik.

Hvis eg bare e helt stille, vil eg noen gang få være din. Eg vet ikkje ka du tenker, men eg savner deg i hjertet mitt. For eg vet at det var ikkje meg som ville, men du gjør meg søvnløs. Hvis eg bare e helt stille, vil eg noen gang få være din. 

Kor e slutten på begynnelsen. Koffer e dette siste gang, vi kan jo være her for evig. Eg vil ikkje gå ifra deg no, bare ikkje gå ifra meg no. Kor e slutten på begynnelsen, vi kan jo ligge her for evig, ligge her for evig.
PicMonkey Collage
Noen bilder fra instagramkontoen, jeg elsker det blå håret hennes! @bendikofficial

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s