Å kunne stå alene, også.

Jeg tror det er mange ting som har skjedd tidligere, som gjør at jeg ikke vil bli for avhengig av andre folk, utenom Jesus. Relasjoner er noe av det aller viktigste for meg, men likevel må jeg vite at jeg kan stå alene også. Grunnen til det er at jeg har opplevd å bli forlatt, med en smerte som var større enn noe annet jeg har kjent, og derfor vil jeg ikke la meg selv være så avhengig av en person eller gruppe mennesker igjen. Noen vil kanskje synes det er dumt, men det betyr ikke at jeg ikke deltar i fellesskap, for det gjør jeg jo. Jeg har mange fellesskap, jeg bygger tette relasjoner, og er i mange ulike miljø. Som person blir jeg veldig knyttet til folk, og derfor er det kanskje ekstra viktig at jeg passer på. Jeg merker jo at det er mange som er veldig avhengig av å ha minst en person ved sin side, men jeg har liksom ikke en sånn person. Men det jeg har er veldig mange nære venner, som jeg kan betro meg til og som støtter meg. Men det betyr ikke at jeg må være rundt de twentyfourseven. Selv om jeg i vanskelige perioder har veldig mange gode folk rundt meg, må jeg likevel takle den verste smerten alene, eller sammen med Gud. Men jeg vil ha det sånn, hvis dere er med på tanken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s