Væremeh

Jeg elskerelsker den nye platen til Silja Sol. Minimalistisk, direkte, lekent, og som det står i flere anmeldelser – uanstrengt. Det er nettopp det dette albumet er. Hva er det å ikke elske? Kanskje at noen av sangene er usedvanlige korte! Sånn som Pusen, en superleken og litt sexy (på en sær måte) sang, men som varer i korte 1 minutt og 12 sekunder. De rolige låtene Proff og Balansen er deilige og får meg i en forelsket sinnsstemning. Wåhåå, Trærene og Yppar er andre favoritter, mens Over & Ut og Aleine er melankolsk og veldig fine. Sjekk ut albumet.
Silja-Sol-Hulen-30.01.2015-1-620x350

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s