Ukens sang: Uke #6

Verdens tøffeste Rihanna har sluppet ny plate ANTI. Personlig synes jeg at halvparten av platen inneholder mange godbiter, mens andre halve ikke er heeelt i min gate. På repeat denne uken: Desperado – Rihanna. Det er akkurat denne Rihanna-stilen som gjør at jeg digger henne, litt sånn uanstrengt power-låt, veldig fengende og tøff, men samtidig chill.

large

Det jeg var mest misfornøyd med på albumet var at hun har covret min favorittlåt av Tame Impala, eller rettere sagt kopiert. Alt er prikk likt. Og det gjør meg litt sint at de som ikke kjenner Tame Impala kommer til å tro at hun har laget låten! Det er ikke helt greit. Utenom det, så er de andre favorittene mine fra albumet: Work (featuring my man Drake), sensuelle og drømmende Yeah, I said it, den deilige mellow beaten og sterke vokalen i Consideration og hardcore Woo. Noen av disse sangene minner veldig om Drake sin stil generelt, bare at Rihanna synger og ikke rapper. Men Drake synger jo litt også, da.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s