Latter

Forrige lørdag var jeg på Askøyfest-bursdag til Christine og på torsdag en litt mindre og intim feiring av Maye. Når jeg kommer sammen med de jentene ler jeg alltid sykt mye, og det blir ikke akkurat mindre morsomt hvis man har drukket noen glass vin. På et tidspunkt utover kvelden hos Christine danset jeg sving med Kristin, og det var visst noe av det morsomste jeg har gjort på lenge, siden jeg hadde sånn latterkrampe at jeg måtte legge meg ned på gulvet flere ganger. Tidligere på kvelden fikk meg og Emilie latterkrampe av en veldig liten ting, men som ble så internt. Vi to får ofte sånne små interne ting vi bare ler oss skakk ihjel av, mens de andre ser ut som et spørsmålstegn. Sånne ting er noe av det gøyeste jeg vet, selv om andre synes vi er teit, så er det godt å le, le ordentlig mye.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s