Ukens sang: Uke #8

På mandag var jeg så heldig å få høre Melissa Horn på Ole Bull scene. Som dere sikkert kan tenke dere, så var det en magisk opplevelse. På to av låtene trillet tårene, fordi tekstene treffer så veldig. At de er på svensk gjør de bare enda finere. Jeg har i det siste opplevd et par kjipe situasjoner, men under konserten var det liksom som om Melissa fortalte meg at alt kommer til å gå fint. Konserten ble en slags terapi. Ukens sang er selvfølgelig fra hennes siste album, og denne er det noe helt spesielt ved som rører meg: De två årstiderna – Melissa Horn.
20100327_214808_924968

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s