Sånn går no dagane

collageee (1)
Jeg forsøker å stå opp kl 7 eller senest 8 for å være disiplinert. Til frokost spiser jeg allbran med biolamelk (med blåbær smak). Leser et par kapitler i Bibelen og sier godmorgen til verdensbeste Gud. Jeg tar den der 3er bussen, eller bybanen. Jeg sitter på den der stolen på lesesalen. Jeg leser de samme teoriene og artiklene og romanene om igjen og om igjen, også skriver jeg noe bra, også skriver jeg noe dårlig, også skriver jeg noe driiitbra, også skriver jeg noe driiitdårlig. Og sånn går det, da. I pausene har vi den der quizboken som jeg aldri klarer å svare på siden spørsmålene er helt randomme og merkelige. Men jeg har alltid med meg et saftig eple som jeg kan spise mens de andre prøver å resonnere seg frem til svarene. Så tar jeg den der 3er bussen hjem mens jeg hører på det der albumet av Kurt Vile, eller Silja Sol. Når jeg kommer hjem er jeg litt sprø i hodet av dagens kritiske tenkning på lesesalen, og tar en pause fra tenking og setter på en episode Anno på nrk nettTV mens jeg spiser en festlig middag. For tiden er jeg glad i vegetar-taco med bønner, og søtpotet suppe. Noen ganger tar jeg turen til venner, andre ganger til et spennende seminar eller en konsert, andre ganger til Sats. Før leggetid flyter tankene i spinn, og mange ganger blir jeg liggende lenge og prate med Gud. Han viser meg ofte ting om livet og om meg selv eller om verden som gjør at jeg begynner å gråte. Men på en god måte.

Så ja, sånn går no dagane.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s