Fortid

Det nye albumet til Bendik. Åh, det gir meg frysninger. Låtene setter liksom musikk og tekst til følelser som er så vanskelige. Det er så sårt, så avkledd, og samtidig så kraftfullt og dramatisk. Det er direkte vondt å høre på noen ganger, men samtidig så vakkert. Noen anmeldelser har vært helt ok, og sier ting som at sangene repeat themselves og derfor får ikke albumet full score. Men jeg tenker bare at hallo, det treffer i sjelen, det treffer noe viktig, og det er det ikke alle som får til! Dette er et album fullt av følelser og det er mye viktigere enn en full score. Mine favoritter er Hun, Siste gang, Ingenting, Det er din skyld, Evig limbo. De kommer til Bergen i starten av april, gjett om jeg gleder meg! Det kommer til å bli uforglemmelig.
WEB_Image Bendik Fortid (LP CD) -689849752

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s