Ukens sang: Uke #9

Noe av det beste jeg hører på for tiden er Kurt Vile sitt siste album. Når jeg hører på det får jeg en slags ny tro på framtiden. Det høres kanskje litt absurd ut, men det er sant. Det er veldig “soothing” å høre på når man ikke føler at hverdagen er helt topp, når “life gives you lemons.” Gitarspillet er virkelig helt fantastisk. Ukens sang: That’s Life tho (almost hate to say) – Kurt Vile. Andre favoritter fra albumet er Pretty Pimpin, Kidding Around, Life Like This, og Wheelhouse.

ukenssang9

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s