Balansen

Photo on 2-25-16 at 10.18 AM (1)
Masse greier for tiden. Jeg tenker, jeg lytter, jeg snakker. Mye har overrasket meg i det siste, både fine ting, og ting som ikke er fine i det hele tatt. Jeg prøver å finne balansen mellom å akseptere at jeg er et menneske, at det er vanskelig å bryte ut av mønstre, at jeg kan gjøre feil, og samtidig se fremover og ha troen på det som er nytt. Skjønner dere hva jeg mener? Jeg lover dere, jeg tenker så mye at jeg ikke får sove om natten. Det er ikke bra. Jeg må finne balansen snart.

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s