I used to believe in humans, but now I only believe in ghosts.

IMG_0397
En så vakker by. Det gledes over at tidene har kommet for lysere morgener og lysere kvelder. Snart er det påske, men det blir ikke noe ferie på meg i år. Mamma og pappa skal reise vekk i noen netter, så da skal jeg dra hjem og ha huset for meg selv, ta med meg alle bøkene og artiklene fra lesesalen, høre på høy musikk og drikke rødvin, spise påskeegg og masse god mat som mamma har handlet inn, se på TV for en gangs skyld, og skrive. Jeg gleder meg faktisk veldig! Det blir litt sånn koble-ut-fra-omverdenen, samt kvalitetstid med babyen min. Med babyen min så mener jeg selvfølgelig masteroppgaven. Masteren skal leveres om nøyaktig to måneder, og tiden går jo forbi i et høyere tempo enn jeg skriver, så påsken skal brukes på å skrive, men den skal også brukes på å treffe igjen gode venner fra andre studentbyer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s