Stop chasing the wrong things, and the good things will catch you.

Jeg merker at jeg må velge vekk noe i livet mitt, for å kunne gripe det som jeg egentlig trenger. Dere vet når man har ugress i livet sitt, destruktive ting? Ofte virker det veldig attraktivt på overflaten, men så merker man over tid hvor lite det gir sånn egentlig, man ender opp lei seg og trist, tom, såret, skuffet. Men så er det vanskelig å velge det vekk, selv om man vet at man til syvende og sist må gjøre det. Jeg merker at Gud jobber veldig mye med mitt indre, for å fornye mitt sinn og plassere mitt fokus. Jeg merker hvor ekstremt mye jeg trenger det. Jeg trenger det gode i livet mitt. Jeg har allerede mye godt, men samtidig har jeg gitt energi og tid til ting som ikke har gitt meg noe i etterkant. Jeg er en person som liker å ta sjanser, liker å være med på mye forskjellig, liker å leve og føle, og lar derfor følelsene komme foran fornuften til tider. For å si det sånn, så lever jeg mye mer med hjertet enn jeg gjør med hjernen, og det ligger i min personlighet. Altså, jeg tenker jo selvfølgelig også, haha, jeg er jo reflektert, men dere skjønner vel hva jeg mener. Nå har jeg for eksempel tatt en detox fra sosiale medier, og er på dag fire. Jeg skal bare ha det til i morgen. Jeg gjør meg selv en tjeneste med dette. Uten sosiale medier får jeg mye mer tid til egne tanker. For å være ærlig med dere, så gir sosiale medier meg en dårlig følelse i kroppen. Ikke alltid, men ofte. Akkurat nå i livet mitt forsøker jeg å velge vekk det som ikke er bra for meg. Det samme gjelder arrangementer eller andre ting, jeg vil ikke utsette meg selv for plasser og folk som ikke er bra for meg og som ikke ønsker meg vel. Ikke akkurat nå, i det minste. I dag hørte jeg en tale fra Intro Oslo hvor han som prekte sa at når troen prøves eller når verden rundt består av prøvelser så vil det som er ekte i troen stå gjennom prøvelsene. At man står sammen med Gud ikke bare på toppene, men også i dalene. Et veldig fint bilde han brukte på dette var en diamant som ikke er fullt så skinnende med mindre den slipes og går gjennom litt ulike justeringer. I fare for å høres utrolig klisjè ut, så vil jeg være Guds diamant, og jeg ønsker mest av alt å skinne for Ham og la Ham fornye mitt sinn og mitt hjerte. I alle mine åtte år som kristen så har jeg i dette siste året opplevd store hull i livet, men aldri har Guds trofasthet og nåde stått sterkere. Det er det eneste som har fått meg gjennom. It’s all Him, og det sier jeg med all overbevisning og tro. Og jeg vet at Gud vil at livet mitt skal være godt.

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s