Ukens sang: Uke #11

Denne uken har jeg hørt på Aurora sitt nyutgitte album. Å si at hun er talentfull er en understatement! Albumet er helt magisk. Ukens sang er derfor: Home – AURORA. Denne låten er ganske enkel og rolig, men den har en utrolig fin stemning, det er sånn at jeg ikke klarer å skifte sang når jeg hører på den. Andre favoritter fra albumet (utenom de allerede kjente) er I went too far, Winter bird, Black water lilies,og den akustiske versjonen av Murder song gir meg frysninger.
all_my_demons_greeting_me_as_a_friend

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s