Ukens sang: Uke #12

Matt Corby har utgitt sitt første album, noe som jeg har ventet på i flere år. Albumet leverer og er bunnsolid. Han har et unikt uttrykk og stemme som er helt vidunderlig å høre på. Det er ikke uten grunn at konsertene hans i Oslo nå nylig ble utsolgt på meget kort tid. En skuffet Silje sjekket billetter et par timer for sent! Men neste gang skal jeg klare å være tidlig ute. Ukens sang er: Empires Attraction – Matt Corby. Utenom denne er favorittene Knife Edge og Good To Be Alone, to helt fantastiske sanger. Musikken er preget av soul, jazz og annet spennende og deilig.

160196-l-lo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s