shadows of dreams

DSC05338
Jeg har vært på mye fint i det siste. I går, på en helt vanlig tirsdag, var jeg og min søster på intimkonsert med Silja Sol, og det var helt sykt bra, over all forventning. På lørdag skulle vi egentlig høre Bendik på Kvarteret, men vi gikk på en smell og kom rett etter det ble fullt. Det var veldig nedtur, siden begge hadde gledet seg helt enormt til den konserten, musikken betyr så mye, det går helt inn til hjerteroten liksom.. Men vi håper at vi får mulighet til å høre de spille en annen gang i nærmeste fremtid. I forrige uke var meg, Ingrid og Nikoline på et seminar på biblioteket om ensomhet i litteratur, og da det var ferdig spaserte vi bort på Litteraturhuset og tok oss et glass rødvin og pratet om de dype tingene i livet. Alt som jeg liker, med andre ord. Til helgen blir det feiring av to bursdager, og mye skriving på lesesalen. Nå er det bare fem uker til innlevering!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s