Ukens sang: Uke #14

Ukens sang er fra Kanye West sitt nye album, The Life of Pablo. Albumet har sykt mange godbiter, og han har fått med seg noen av de aller beste gjesteartistene. Ukens sang er den låten som jeg likte best med en gang, og det er siste track: Fade – Kanye West, en sang som man kan sette på når man trenger å booste seg selv eller bare danse.

kanye-west-wolves-vic-mensa-sia-franks-track-the-life-of-pablo-0

Ellers er favorittene mange: 30 hours har en av de mest solide beatene jeg har hørt på lenge, Real friends har en sånn fin stemning, Waves inneholder litt Chris Brown magi, og til og med får Kid Cudi bidra med sine “Mmmmm”s inni der. Den kuleste er FamousLow Lights er en litt different greie, spoken word lignende, en dame som sier sitt testimony om Gud, meg og Maren snakket om dette albumet i dag og begge nevnte at vi likte nettopp dette tracket.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s