Ukens sang: Uke #15

Denne sangen av The Weeknd har bare gått under huden på meg de siste dagene. Selv om jeg hører mest på norsk musikk av ulike sjangre rock for tiden, så er jeg samtidig veldig svak for helt andre spektre i musikkverdenen, sånn som denne låten, som har en sånn mystisk sensuell og deilig stemning ved seg, haha. Ukens sang: Acquainted – The Weeknd. Siste delen av låten endrer seg til en helt annen greie, love it. Men jeg har hørt like mye på Shameless, en annen sykt captivating sang fra samme album.

large

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s